پیام تبریک سرپرست دانشکده علوم توانبخشی به مناسبت روز ملی گفتاردرمانی

به نام خداوند جان آفرین    حکیم سخن در زبان آفرین
با سلام و احترام
اول اردیبهشت ماه زاد روز استاد سخن شاعر گرانمایه پارسی زبان سعدی بزرگ و روز ملی گفتار درمانی را به اعضای محترم هیات علمی گروه گفتار درمانی و همکاران محترم آسیب شناس گفتار و زبان تبریک عرض می نمایم. اهمیت گفتار و برقراری ارتباط در روابط انسانی بر کسی پوشیده نیست و همین امر اهمیت و جایگاه ارزشمند همکاران گفتار درمانگر را در تیم توانبخشی بیش از پیش روشن می نماید. تلاش های دلسوزانه و مبتنی بر علم و دانش این همکاران محترم در حیطه های پیشگیری و درمان اختلالات گفتار و زبان تجلی واقعی انسانیت و اخلاق مداری در یک حرفه توانبخشی است. اینجانب ضمن تبریک مجدد این روز به پیشگامان و تلاشگران این حرفه با افتخار پذیرش دانشجو در رشته گفتار درمانی در دانشکده علوم توانبخشی کرمانشاه را در سال جاری اعلام می نمایم و یقین دارم حضور دانشجویان این رشته می تواند در پیشرفت و ارتقا علمی این دانشکده تازه تأسیس موثر باشد. از خداوند بزرگ توفیق روزافزون این عزیزان را خواهانم.

دکتر لیبا رضایی
سرپرست دانشکده علوم توانبخشی