پیام معاونت آموزشی دانشگاه خطاب به دانشجویان دانشکده

والدین گرامی و دانشجویان عزیز رشته های فیزیوتراپی و کاردرمانی دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

سلام علیکم.

خداوند بزرگ را شکر می کنیم که به همت مسئولین استان و مدیران دانشگاه، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان یکی از دانشگاه های مطرح  و سرآمد در سطح کشور، نهمین دانشکده خود را جهت تربیت نیروی متخصص توانبخشی راه اندازی نمود و بسیار مفتخریم که پذیرای اولین دوره دانشجویان رشته های فیزیوتراپی و کاردرمانی در دانشکده علوم توانبخشی کرمانشاه هستیم. ضمن عرض تبریک به شما والدین گرامی و خوش آمدگویی به دانشجویان عزیز به شما اطمینان خاطر می دهم که در این دانشکده که براساس استانداردهای کشوری دانشکده های علوم توانبخشی و با استفاده از توان آموزشی اعضای هیات علمی متخصص در این زمینه و با فراهم آوردن فضای فیزیکی جهت آموزش نظری و مهارت های بالینی راه اندازی گردیده است، رسالت ما  تربیت و بالندگی و کسب همزمان مهارت های علمی واخلاقی دانشجویان می باشد. چرا که بر این باور هستیم که رشته های توانبخشی رشته های بسیار ارزشمند و موثر برای  اعتلای سلامت جامعه هستند و همچنین زمینه پیشرفت و ترقی  برای فارغ التحصیلان این رشته ها  را فراهم می کنند. اگرچه همه گیری  کووید -19 آموزش را در سطح دنیا و کشور تغییر داده است و آموزش مجازی را جایگزین آموزش حضوری کرده است امالازم می دانم مجددا به شما والدین و دانشجویان عزیز این اطمینان خاطر را بدهم که در این دانشکده چون سایر دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه زیرساخت ها و امکانات آموزشی به گونه ای طراحی گردیده است که دانشجویان بتوانند محتوای آموزشی لازم در دروس خود را  به طور مجازی فرا گیرند و یک دوره تحصیلی پربار را تجربه نمایند.تعامل سازنده اساتید با دانشجویان و تلاش در جهت ایجاد و حفظ انگیزه تحصیلی و هدایت آنها در مسیر پیشرفت و تعالی علمی در سرلوحه برنامه های این دانشکده قرار دارد و اساتید این دانشکده خود را امانتدار تربیت این دانشجویان می دانند. امیدوارم تحصیل در این دانشکده با کسب دانش، تجربه، و توانمندی برای دانشجویان عزیز همراه باشد و در این راه به همکاری و همراهی شما دلگرم هستیم. در خاتمه سربلندی کشور  عزیزمان ایران و سلامتی شما والدین و دانشجویان گرامی را از خداوند بزرگ خواهانم.

دکتر حبیب اله خزایی

معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه